O NAS

Dobrodošli na Naprintaj.si, vaši vrhunski destinaciji za visokokakovostne tekstilne izdelke in storitve tiskanja po meri. S preko 50.000 izdelki v naši ponudbi zadovoljimo širok spekter potreb, bodisi iščete prazna oblačila ali edinstvene, že pripravljene dizajne.

Naše Storitve

Na Naprintaj.si se specializiramo za Direct-to-Garment (DTG) in Direct-to-Film (DTF) tiskanje ter profesionalne vezenine. Naša najsodobnejša tehnologija zagotavlja žive, trajne tiskovine in natančne vezenine, ki naredijo vaše dizajne izstopajoče.

Naši Izdelki

Raziskujte našo obsežno zbirko že pripravljenih majic, puloverjev s kapuco in drugih oblačil. Naši že pripravljeni dizajni ustrezajo različnim okusom in priložnostim, od vsakdanjega nošenja do posebnih dogodkov. Če potrebujete stilno kapuco ali personalizirano darilo, ga boste našli pri nas.

Oblikovanje po Meri

Naše uporabniku prijazno orodje za oblikovanje na spletu vam omogoča, da enostavno ustvarite lastne dizajne. Ne glede na to, ali gre za rojstne dneve, poroke, poslovne dogodke ali osebne projekte, vam naša platforma omogoča, da svoje vizije uresničite. Izberite svoje oblačilo, ustvarite svoj dizajn in preostalo prepustite nam.

 

Prilagajanje po Vaši Želji

Poleg tega lahko pri nas najdete popoln izdelek za darilo, ki ga lahko prilagodimo vašim željam. Za rojstne dneve, poroke in podobne priložnosti vam nudimo prilagoditve z DTG, DTF, vezenjem ali aplikacijami. Stranke nam lahko pošljejo e-pošto in nas neposredno povprašajo o možnosti specifičnih prilagoditev na izbranem oblačilu.

B2B Storitve

Za podjetja ponujamo prilagojene B2B rešitve, vključno z vezenjem večjih količin na polo majice in DTF tiskanjem na majice. Naša izkušena ekipa tesno sodeluje s poslovnimi strankami, da zagotovi visokokakovostna oblačila z blagovno znamko, ki izboljšajo njihov profesionalni imidž.

Naša Zaveza

S 12 leti izkušenj je Naprintaj.si zavezan k zagotavljanju odličnosti v vsakem izdelku. Verjamemo v kakovost, trajnost in zadovoljstvo strank. S stalnim sprejemanjem najnovejših tehnologij in trendov si prizadevamo, da bi bili prepoznani kot eden najboljših proizvajalcev v državi in širše.

Hvala, ker ste izbrali Naprintaj.si. Veselimo se, da vam bomo lahko služili in vam pomagali ustvariti nekaj resnično posebnega.

NAŠE SPECIALNOSTI

Če vas slučajno še nismo prepričali

Podpora

Za vas smo dosegljivi tako preko maila, kot preko telefona, kjer vam lahko svetujemo in vam pomagamo pri izbiri izdelkov ter naročilih

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri vseh naročilih nad 50€ vam ponujamo brezplačno poštnino in veliko različnih načinov plačil

GARANCIJA NA KVALITETO

Garantiramo vam, da bodo naši izdelki vrhunske premium kvalitete, saj uporabljamo le najboljše barve in tkanine

NOVI DIZAJNI VSAK DAN

Ves čas povečujemo bazo dizajnov ter jih počasi dodajamo na stran v upanju, da boste tudi vi našli nekaj za vaš okus ali priložnost.

TESTIMONIALS

Kaj naše stranke porečejo na nas

Dobil majico danes...brutalno dobra...Yes Sploh ne morem verjet, da se da tako kvalitetno sprintat na črno majico... Pa barve so perfektne...sploh rdeča... TOP STE
Aleš E.
Redna stranka
Zelo sem zadovoljna z izdelki. Barve so prave in slike so super. Po enem letu so še vedno vsi dizajni na majicah. Priporočam vsem.
Mateja P.
Stranka